20 éve az éterben


Az én rádióm itt van, Debrecenben!
20   é v e   D e b r e c e n   k e d v e n c   r á d i ó j a

Az egyik Rádió FM95 hallgató, amikor meghallotta, hogy az országos rádióknál milyen változások vannak, felkiáltott: Az én rádióm itt van, Debrecenben.

A Best FM jogelődje, a Rádió FM95 1998. decemberétől szól az éterben. Kezdettől fogva népszerű lett a Debrecenben és környékén lakók számára a rádió, mert a hangja igazi debreceni, a stílusa barátságos, a mondanivalója igényes, a zenéje sokszínű és a műsorvezetők mindennapi barátok. A Rádió FM95-ben lehetett mindig bízni, hogy ami itt, körülöttünk történik, az a legrövidebb időn belül hallható a rádióban, lehet szórakozni közösen játékokkal, nyerni ajándékot, pénzt, vagy tortát, mozijegyet.

Az elmúlt években mindvégig a legtöbben e rádiót hallgatják az emberek. Minden harmadik debreceni polgár számára ez a rádió jelenti a reggeli indító felfrissülést, a munkahelyi összekapcsolódást és a délutáni, esti szórakozást is.

Nézzük a kezdeteket:

 

15eve1.jpgA folytatás 4 év múlva:

 

15eve2.jpgés 2009.:

 

15eve3.jpgA ragaszkodás mögött a zenei stílussal való azonosulás, a műsorvezetők iránti szimpátia, vagy a hírek, információk elfogadottsága, vagy akár több minden együtt áll. A rádiózás kínálatában lehetnek változások, kapcsolgathatunk időnként másik frekvenciára is, a lényeg azonban az örök visszatérés. A Rádió FM95 14 évre beírta magát a térségi rádiózás történetébe.

2012. decemberében a média területén beindult átrendeződések eredményeként a Rádió FM95 átkerült a 104,6 MHz-re és ezzel egyidejűleg megváltozott a név is: Best FM-re.

 

15eve4.png


A jövőben e néven fut naponként együtt a Hajdúság és a bihari városok éterében a rádió, hogy szórakoztassa a hallgatókat további egy évtizeden keresztül.

A hallgatottsági méréseket 2013-tól a TNS Hoffmann-Mediameter végzi, amely 2013. május-júniusi felmérésénél már 34,8 %-os hallgatottságot regisztrált a Best FM-nél. A siker folytatódik. A rádió felfogása a politikamentes kereskedelmi jelleg, ami nyitottságot, barátságot, kiegyensúlyozottságot és vidámságot feltételez. A hírekkel, információkkal pedig el szeretnénk érni, hogy minden debreceni és a környező városokban élő hallgató tudjon mindenről, ami aznap fontos.

15eve.jpg

A 15 éves múlt kötelez, igazmondásra, tartásra, igényességre és szeretetre.
 

 

Debrecen, 2018. szeptember


Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu