Horoszkóp - 2024-06-18


Kos (március 21. - április 20-ig)
Tervezze meg céljait! Tárgyaljon befolyásos emberekkel, de legyen óvatos az elkötelezettségeket illetően! Valaki veszélyesen felkavarja érzelmeit.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ha valami hibát vét, ismerje el és sürgősen javítsa ki! Kerülje a túl érzékeny reagálást, mutassa ki, hogy szereti azokat, akik Önhöz tartoznak, és törődik velük.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Haladjon a kor változásaival, ha kell, tanuljon új technológiát vagy idegen nyelvet. Olvasson könyveket, mélyítse ismereteit, és garantált a siker.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Mostantól derűs napok jönnek. Ha azt akarja, hogy legfontosabb kapcsolata sikeres legyen, viselkedjen hűségesen és őszintén.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Ha nemcsak dolgozik, de mellette tanul is, nagyon mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Nyugodt, pihentető nyári programot szervezzen.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Figyelmének középpontjában saját költségvetése, értékrendje és anyagi érdekeltsége áll. Egy nehéz helyzet annyira azért nem reménytelen, mint gondolja.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Szerelme arra vágyik, hogy a mai estét csakis neki szentelje. Ha ez Önnek nem esik a nehezére, tegye emlékezetessé.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ma a szerelemről ábrándozik, és ha nincs senkije, akkor hamarosan felkeres egy társkereső rendezvényt. Ha foglalt, akkor megpróbálja szenvedélyessé tenni kapcsolatát.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ne rágódjon még mindig régi szerelmese elvesztésén. Mindenkivel előfordul, hogy otthagyják, de ezen túl kell tenni magunkat, és tovább kell lépni.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Minden, amit eddig elért, a saját munkájának eredménye. Tudja azt, hogy meddig mehet el költekezés terén. Persze vannak is irigyei, de ne törődjön velük!


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Igyekezzen objektív maradni egy kényes helyzetben! Másokkal ne legyen túl kritikus, támogassa a közös terveket. Legyen segítségére azoknak, akik rászorulnak.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Merész elképzelései vannak pénzügyek, befektetések terén. Elgondolásai jók, csillaga védelme alatt van, ezért ne habozzon belevágni egy ötlet megvalósításába.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu