A Lakcímjáték nyereménye csütörtök délután 20 000 Ft!   

Országos hírek
A nyomozók a szakértői vélemény alapján módosították a gyanúsítást, és a nő cselekményét vétségről állatkínzás bűntettére minősítették át.
Decemberben pedig – a korábbi évekhez hasonlóan –, a karácsonyi ünnepek miatt már a hónap első felében kézbesítik a decemberi nyugellátásokat.
A következő hónapokban, a télies időjárás beálltával mintegy 4000-en dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban a téli útüzemeltetési feladatok ellátásán, koordinációján.
A magyar lakosság 27 százaléka vallja magát dohányosnak, és a dohányzás 10-15 évvel rövidíti meg az életet, számos káros szövődménye ismert, ezért is fontos, hogy a leszokáshoz segítséget kapjanak az érintettek - mondta a tüdőgyógyász végzettségű államtitkár.

Kivonta a forgalomból és visszahívja a Lidl a fogyasztóktól a Culinea márkájú gyorsfagyasztott leveles tésztát, mert a gyártó értesítése szerint fémforgács lehet benne.

Idén a tatár juhar, a kecskefűz és a rezgő nyár közül lehet választani .

Egy friss felmérés szerint a munkaterületek mellett elhaladó 10 autós közül legfeljebb két sofőr tartja be az ideiglenes sebességkorlátozást.

November 1-jén a szombati, 2-án az ünnepnapi, 3-án már a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy eláll a kormány a felsőfokú felvételihez kötelező középfokú nyelvizsgától.

November 4. és 7. között háromnapos nyílt napot tartanak az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén. Az eseményen 10 és 16 óra között a részvevők tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.

A tárca tájékoztatása szerint csak abban az esetben és azokra a területekre fizethető aszálykárok után kárenyhítő juttatás, ha az adott területtel kapcsolatban az aszályhelyzetről a miniszter legkésőbb tárgyév október 31-ig közleményt ad ki.

Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője elmondta, hogy aki teheti, ne a hétvégén, hanem már hét közben látogasson ki a temetőbe, mert akkor várhatóan kevesebben lesznek, és kisebb lesz a forgalom a közutakon.
Az eltérő minőségű élelmiszerek ügyében vizsgálódnak.
A pénzintézeteknek október 31-én zárolniuk kell a nem azonosított ügyfelek számláiról a kifizetéseket mindaddig, amíg az ügyfél nem tesz eleget azonosítási kötelezettségének.
A kezdeményezés népszerűségét mutatja, hogy az előző Nagy Diák Pénzügyes Tesztet 11 500 fiatal töltötte ki.
A programsorozatot a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal együttműködésével rendezik meg, először november 5-én Kaposváron, majd november végéig Miskolcon, Debrecenben, Győrben, Pécsett és Szegeden.
A szervezők kreatív, innovatív hulladékcsökkentési megoldásaikat, amelyeket november utolsó hetében meg is valósítanak majd, november 8-ig regisztrálhatják a www.hulladekcsokkentesihet2019.hu oldalon.
Edvi Péter, a szolgálat elnöke hangsúlyozta, hogy a kibertér része lett a mindennapos életnek, amiben nagyon sok veszély leselkedik, ugyanis nem kell sokat keresgélni az interneten, hogy pedofil tartalmakat találjanak.
A sütőtöknek a köznyelvben a téli tököket nevezik, amiket biológiai érettségükben szednek le, vagyis a bennük levő magok szaporításra alkalmasak. Amit a zöldségesek, áruházak általában halloween-tök néven árulnak, az biológiailag a cukkini, a patisszon és a spárgatök rokona. Hajdú-Bihar-ban több mint 100 hektáron termesztenek sütőtököt.
Igényelni az önkormányzat jegyzőjénél írásban lehet az október 28. és november 1. közötti hétköznapokra.
Ingyenes látogatható majd a Terror Háza Múzeum
Az írásbeli vizsgákat október 11. és október 25., az emelt szintű szóbeliket november 7. és 11., a középszintű szóbeliket pedig november 18. és 22. között tartják.
Vekerdy Tamás sosem rejtette véka alá a véleményét: Azt mondta nem a világra nyitott embereket képezünk, holott évek óta tudjuk, hogy három dologra lesz szükség a jövőben: kreativitásra, kritikai érzékre és vállalkozókedvre.
A vakok és gyengén látók Braille-szavazósablont kérhetnek
Itt még nem ér véget a program
Az automaták miatt szükséges a korszerűsítés
Akik postai úton kapján az ellátást, nincs változásHirdetések:


A reggel gondolata:
Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre! Gondolj arra, hogy vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem s...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu