Országos hírek
500 fő feletti rendezvények továbbra sem tarthatók.
A mintavételi helyek listája megtalálható a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján. A vizsgálatok költségét az egészségügyi szolgáltatók határozzák meg, ezekről érdemes előzetesen tájékozódni.
A Groupama Biztosító ehhez kapcsolódóan ajánlotta fel, hogy a húsz év alattiak és a kisgyermekesek ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt.
A pályázat keretösszege 300 millió forint és augusztus 7-ig lehet jelentkezni; a támogatást még az idén folyósítják.

85 gyanúsítottat hallgattak ki.

A tanév kezdetéig még másfél hónap van, ez idő alatt az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján vizsgálják, milyen új technológiai megoldásokat lehet használni, ha újra otthoni oktatás lesz.

Egyelőre nem lesznek belföldi intézkedések, de ideiglenesen bevezettek három kategóriát a külföldi országokra vonatkozóan. Ez érint külföldön lévő nyaralókat is.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által kiírt egyéni környezetszépítő versenyre fotókat várnak, amelyek megmutatják, milyen dísznövények, egynyári és évelő virágok, fűszernövények szépítik a balkonokat, erkélyeket, előkerteket.

Július 15-étől újabb termékköröknél teszik kötelezővé a származási információk jelölését, a húsok esetében a juh, a kecske és a baromfitermékeknél is szerepeltetni kell a származási helyet.

Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lesz látható a nemzetközi pandémiás helyzet színek szerinti ábrázolása.

Szóba jöhet a bankkártyás vagy telefonos fizetés elfogadása.

Más előírások vonatkoznak az Európai Unió határain belüli, illetve az azon kívüli utazásokra.
A MÁV arra kéri a szülőket, hogy hívják fel gyermekeik figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára, és a felelőtlen játék esetleges életveszélyes következményeire.
Az Innovációs és Technológiai Minisztériuma a helyi önkormányzatok, közintézmények és vállalkozások kerékpározásra ösztönző intézkedéseit, támogató hozzáállását ismeri el a címekkel.
A tűzoltók tapasztalatai szerint minden negyedik szén-monoxid-mérgezése a fürdőszobában történik.
A képviselők 133 igen és 61 nem szavazattal hagyták jóvá a törvényjavaslatot.
Lőfegyver nem lehet az őröknél.
Részletek a nokmagyarorszagert.hu/dij oldalon.
Egy erdei séta, kiadós kerti munka vagy egy városi parkban tett látogatás után mindenképpen nézzük át magunkat, mert minél hamarabb távolítjuk el a kullancsot, annál kisebb az esélye annak, hogy a kórokozó bekerül a testünkbe.
Felhívják a figyelmet arra, hogy az arcmaszk viselésének szabályai egyes országokban eltérhetnek, a magyarországi szakaszon a kormányrendeletnek megfelelően továbbra is kötelező a szájat eltakaró maszk vagy sál viselése.
Az ott közlekedők biztonságát garantálja a 2,5 méter széles kerékpárút fizikai elválasztása a közúttól.
Családja, csapattársai, az egész vízilabda-társadalom és a szurkolók számára pótolhatatlan és felfoghatatlan űrt hagyott maga után.
A többség "B" kategóriás jogosítvány megszerzésére törekszik.
A kormány továbbra is szükségesnek tartja azonban több, a járvány alatt meghozott rendelkezés fenntartását, továbbá néhány átmeneti intézkedés bevezetését. Ez alapján az országos tisztifőorvos javaslatára, a miniszter előterjesztése alapján a kormány egészségügyi válsághelyzetet rendelhet el, amely járványügyi készültségnek minősül.
A honlap gyakorlati segítség lehet a nyári szezonban.
Munkaszerződést nekik is kötelező írni.
A cikk szerint a Ciprusra látogató magyar turistáknak számítaniuk kell arra, hogy kötelező 14 napos házi karanténba vonulniuk hazatérésük után.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Aki egy embert vigasztalni próbál, az a lélekkel polemizál. Mintha rá akarná venni a napot, hogy azért, mert éjjel van, azért ő csak jöjjön fel az égre. A vigasz is lehet kíméletlen, amennyiben elv...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu