A Lakcímjáték nyereménye kedden reggel ismét 5 000 Ft!   

Helyi hírek
Több környező településről is hallani lehetett a robajt.
"Okos" terméknek nevezik azokat az élelmiszereket, amelyek tudományosan igazoltan kedvező élettani, egészséget támogató, vagy a betegségek kialakulásának kockázatát csökkentő hatásuk is van.
Debrecen több oktatási intézményében is szemléletformálási céllal tartanak interaktív előadásokat a hulladék mennyiségének csökkentési lehetőségeiről.
Az forgatag a megnyitó után hétköznapokon 12 és 20 óra, szombat-vasárnap pedig 9 és 21 óra között tart nyitva.

A Nagysándor-telepen tartott sajtótájékoztatón Széles Diána alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője bejelentette, hogy a csapadékvíz elvezetése folytatódik a Nagysándor-telepen, a következő időszakban a Császár Péter és a Tegez utcák vízelvezetését oldják meg.

A Mechwart szakgimnáziumban a jelenlegi öt osztály helyett jövő évtől már hat osztály indul évfolyamonként.

A Kölcsey központban koncertek, kiállítások, színház- és táncművészeti előadások, gyermekprogramok, népművészeti rendezvények várják majd az érdeklődőket.

A Városközpont parkolóban, a mélygarázsokban és a Debreceni Repülőtéren a parkolás ezen a napon is díjköteles.

A szabályokat pontosítják, és már az első ilyen vizsgáért jár 50 plusz pont akkor, ha 45 százalékos eredményt ér el a diák. Emelt szintű érettségi vizsgáért továbbra is maximum 100 többletpontot lehet szerezni - jelezte Schanda Tamás.

Dr. Katona Éva Melitta diabetológus szakorvos vezetésével november 15-én péntek 16 és 20 óra között, illetve 16-án szombaton 9 és 13 óra között a csapó utca bevásárlóközpont -1. szintjén ingyenes diabétesz rizikófelmérést és vércukormérést végeznek.

A jövő februárjában induló képzésekre azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a szükséges közép-, illetve felsőfokú végzettséggel, vagy 2020 januárjában szerzik meg azt. Jelentkezésüket kizárólag e-felvételin keresztül nyújthatják be november 15-én, pénteken éjfélig, a hitelesítés határideje november 20-a.

Szirák Péter irodalomtörténész, az esemény kurátora hozzátette, hogy : hogy a tanácskozás közönségbarát megszervezésére törekedtek: irodalomtörténészek előadásaival indul a szakmai program, majd a felmerülő kérdések elmélyült megtárgyalására panelbeszélgetéseket rendeznek.
1.300.000 adag influenza elleni oltóanyag áll rendelkezésre országosan.
Debrecen polgármestere tegnap elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát
Tűz ütött ki egy hodályban.
A gyűjtés a november 8-i Méltóság Napon zárul majd.
A lakástüzek megelőzhetőek azzal, hogy a gyertyát stabil helyre tesszük, ahol nem gyulladhat meg semmi, és nem hagyjuk felügyelet nélkül, a temetőtüzek pedig azzal, hogy a szabadban csak mécsestartóban elhelyezett mécsest gyújtunk meg, és eloltjuk ezeket, amikor a sírtól távozunk.
Kozmetikai termékeket lopott.
A járdát térkővel újítják meg, az útburkolat pedig új kopóréteget kap. A Holló János utcai volt játszótér helyét parkosítják, sétányt alakítanak ki. A kivitelező elkezdte a munkát, amely befejezésére 6 hónapja van.
A Times Higher Education rangsorába került be az egyetem.
Október 20-án várják az érdeklődőket.
Hetente indul majd a járat.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azokat, akik a képen látható gépkocsit felismerik, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.
A cég ügyvezető igazgatója azt mondta, a 20 millió eurós beruházással Európa legmodernebb logisztikai és csomagolóüzemét építik fel Debrecenben, ami egyben a Deufol délkelet-európai regionális központja is lesz.
Az autóbuszokra a fel- és leszállás legközelebb a Hatvan utca, valamint a Helyközi autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyen lehetséges.
Az október 13-ai önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolni tudják magukat és bemutatják lakcímkártyájukat.
Hétfő reggel 05.00 óráig tartanak a változások.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Jogod van az élethez, éppen úgy, mint a pillangónak vagy a madárnak, vagy a vaddisznónak. De semmivel sem több, mint ezeknek. Vagyis jogod van a magányhoz, az élelemhez, amit megszerzel magadnak fára...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu