Helyi hírek
A kontinensviadal szombati programjával párhuzamosan, eredetileg a DVSC labdarúgó- és a DEAC kosárlabda csapata is fontos hazai bajnoki mérkőzésen fogadta volna aktuális ellenfelét. Az Eb Szervező Bizottságának kérésére az egyesületek beléegyezett abba, hogy az összecsapások más-más időpontban kezdődjenek, így nincs akadálya, hogy a szurkolók mindhárom eseményen élőben drukkoljanak.
Ez lesz minden idők legnagyobb „Bocskaija”.
Az alkalmazás Android és iOS rendszeren is elérhető, valamint minden mobilhálózaton működik. A híváskezdeményezés és az adatküldés ingyenes.
Okosórát lopott.

Január 26-án, vasárnap a Debreceni Állatkert Pálmaházában a látogatók megismerhetik Chili, az igen játékos sárga-kék ara mindennapjait, a Gibbonházban pedig saját kezűleg készíthetnek madáreleséget marhafaggyúból és hasznos magvakból.

A segítő szakmák iránt érdeklődők csütörtökön nyílt napon tájékozódhatnak továbbtanulási lehetőségeikről.

Jelenleg a hatóságok legfontosabb feladata, hogy a járványkitörések helyén minél hamarabb felszámolják az állományokat, hiszen a fertőzött állatok folyamatosan vírust termelnek.

A katasztrófavédelem füstérzékelő beszerzését javasolja, és felhívták a figyelmet arra is, hogy ágyban senki ne dohányozzon, házilag ne alakítsuk át az elektromos berendezéseket, csak megbízható forrásból származó eszközöket használjunk, az elektromos hálózat javítását pedig bízzuk szakemberre.

Debrecenben évente 13-14 ezer tonna kínai, svéd, olasz és német rúd-, illetve szerszámacélt dolgoznak fel.

A szervezők felhívjak a figyelmet, hogy bérletes belépésre a Jégpályáék Éjszakáján nincs lehetőség.

Bajkai István jelezte, mindkét versenyen a maximális létszámmal szeretne részt venni Magyarország, azaz a nyolc férfi és öt női kategóriában.

Nálunk csak kifogásolt a levegőminőség.
Rengeteg érdekes program várja majd az érdeklődőket.
Debrecen is érintett.
A kieső napot január 4-én, szombaton pótolják.
A Szilveszteri közlekedési rend változásokról, a villamospótló autóbuszok útvonaláról, valamint az éjszakai járatok közlekedési rendjéről bővebben a www.dkv.hu internetes oldalon tájékozódhatnak!
2020. január 2-től a háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok minden debreceni körzetben az ott megszokott rend szerint rendelnek.
A cívisváros először ad otthont Davis Kupa-összecsapásnak.
A környező országok cserkészei egy ökumenikus istentiszteletet követően viszik tovább Isten ajándékát. A békelángot a magyar Cserkészszövetség szállítja Bécsből Dunavarsányba. A 43. Főnix cserkészcsapat 2003 óta hozza el a Szent Lángot Nyíregyháza érintésével Debrecenbe egy speciális mécsesben.
Az átadás után az óvodások és kisiskolások az NI szakemberinek segítségével azonnal nekiláttak az első robotok összeállításának.
M. Tóth Zsolt több mint húsz éve készít jégszobrokat, de nagyközönség előtt csak 2002-ben a grazi jégszobrász-világbajnokságon mutatkozott be.
A Debreceni Egyetem 72 alap- és 87 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 14 felsőoktatási szakképzéssel várja a felvételizőket.
Ne együnk reggeltől estig! Keveset és változatosan fogyasszunk! Figyeljünk arra, hogy mennyi cukrot, mennyi és milyen zsiradékot használunk" a tradicionális ételek elkészítésénél.
December 14-én a december 27-ét (péntek) dolgozzuk le.
Az Ebes-Debrecen közötti szakasz felújítása 2018 nyarán indult el, és 2020 év elején fejeződhet be.
Tavaly télen több mint 6 ezren korcsolyáztak a Nagyerdőn.
A DV Parking Kft, hogy a munkanap-áthelyezések ellenére december 14-én szombaton a szombati rend szerint parkolhatnak a város fizető várakozóhelyein.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Sose add fel. Bármi történjék is, ne add fel. Erősítsd meg szíved. Országodban túl sok energiát fordítanak az ész fejlesztésére, ahelyett, hogy szívüket edzenék. Légy együtt érző, a barátaidon kívül ...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu