Lakcímjáték Guba Ügynökkel


Szabályzat:

A lakcím-játékban a meghirdetett idõszakban hétköznaponként a rádiómûsor hallgatásával vehet részt minden állandó lakcímmel rendelkezõ Best FM hallgató. Mindenki a lakcímkártyáján LAKÓHELYKÉNT feltüntetett lakcímével játszik. 
A sorsolásra és a nyertes lakcím bejelentésére hétköznaponként két idõpontban kerül sor. Reggel 7 és fél 8 között, valamint délután 3 és 4 óra között.

A megadott idõsávokban a mûsorvezetõi felvezetés után hallható Guba-ügynök bejelentkezése a következõ kisorsolt (majd felderített) lakcímrõl. Ez az érvényes bejelentés, amit követõen 90 másodperc áll a felhívást halló, a megjelölt lakcímen életvitelszerűen lakó és lakóhelyként feltüntetett lakcímkártyával rendelkezõ hallgató részére, hogy hívja a Best FM 52/500-540-es telefonszámát. A mûsorvezetõ bejelentkezésekor közölnie kell a nevét, lakcímét és személyi igazolvány-számát. A nyereményre akkor jogosult, ha mindezen tevékenységek a megadott 90 másodpercen belül történnek meg. Nem jogosult a nyereményre a lakcímtulajdonos, ha nem hallgatta a rádiót, ha mások jelzése alapján hívja a rádió telefonszámát, vagy ha a szabályoktól eltérõen jelentkezik.

A nyertes adatainak egyeztetése és ellenőrzése a Best FM Rádió szerkesztőségében (Db., Darabos u. 35.) történik 10.00 és 16.00 között. A nyeremény összege bruttó, melyből egyedül a személyi jövedelemadó kerül levonásra. A kifizetés átutalással történik a szervező Best Rádió Kft. részéről. A Best FM a nyertesről - beleegyezése esetén - digitális fényképfelvételt készít.

A lakcím-játék nyereménye bruttó 5000 Ft-ról indul, s az állandó lakcímtulajdonos jelentkezésének elmaradása esetén ez az alapösszeg játékonként 5000 Ft-tal (azaz naponta 10.000 Ft-tal) emelkedik. A nyereménynek felső határa nincs. Amennyiben időben jelentkezik a nyertes, és igazolja magát a személyi igazolványával, úgy a következő játék alkalmával a nyeremény újra 5000 Ft-ról indul.

A játékban nem vehetnek részt a Best FM munkatársai és közeli hozzátartozói.

Sok sikert a játékhoz!


Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu