A Lakcímjáték nyereménye péntek reggel 25 000 Ft!   

Horoszkóp - 2019-11-14


Kos (március 21. - április 20-ig)
Letargikus hangulatot és egészségügyi problémát jeleznek a csillagok. Keresse fel egyik jó barátját, akivel elbeszélgetve találnak gyógyírt a múló problémákra.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Jól ossza be idejét, mert ma szinte minden perc számíthat. Meghatározó fontosságú események történnek.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
A számvetések napja a mai. Ne tervezzen be komolyabb munkát.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Talán még a levegővétel is pénzbe kerül! Gyermek, hiteltörlesztés stb. Jól tenné, ha külföldi utazását elhalasztaná, vagy kösse meg az összes létező biztosítást!


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Nem mindegy, hogyan reagál a munkahelyén történtekre. Ha köze van a politikához, észnél kell lennie, mert valaki csapdát állít.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Olyan emberekről álmodozik, akik már rég nem szereplői életének. Ezt vagy annak tudhatja be, hogy elégedetlen a jelennel, vagy túlterhelt idegrendszerének.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Önt mintha túl sok irányba húznák a tennivalók és feladatok. Két végén égeti a gyertyát, de hamarosan kimerül. Jobb lenne, ha takarékoskodna az erejével.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Gyűlöli a botrányokat, mégis kimondja az igazságot, mert egyedül képtelen elviselni annak súlyát. Sajnos, még a saját családja sem fog örülni ennek, de a látszat ellenére kitartanak Ön mellett.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Nem elégedett önmagával, teljesítményével. Magánélete is több konfliktust hord önmagában. Feszültebb és idegesebb az átlagosnál.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A boldogság és a jókedv dominál a mai napon, aminek még Ön sem tudja az okát. Egyszerűen csak jól érzi magát, minden jó összejön. Pozitív hozzáállásával a környezete napját is bearanyozza.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Amennyiben még nincs párkapcsolata, feltűnhet valaki a látókörében, aki nagyon megtetszik Önnek. Mindenképpen legyen bölcs, a felszínes külsőségeknek ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Bármilyen helyzetbe kerül is, őrizze meg értékrendjét. Ne adjon mások véleményére, ne hagyja magát befolyásolni. Tartsa magát eredeti elképzeléseihez!Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu