Horoszkóp - 2021-02-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
Közelebb kezdi érezni magát az Ön körül lévő emberekhez. Fontos, hogy mindenkiben a jót lássa meg, sokkal kellemesebbek így a kapcsolatok.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Személyes vonzereje és kedvessége révén meghódítja az Ön körül élőket. Túl sokat töpreng egy olyan szerelmi kapcsolaton, amely csak most van kibontakozóban. Csak győztes lehet!


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Érdekes üzleti és pénzügyi fejlemények alakulnak Ön körül. Ezek révén rátalál a megoldásra, hogyan növelje tekintélyét, és ismertesse el képességeit.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Anyagi helyzete nem felel meg az elképzeléseinek. Az adásvételnek nem kedveznek az aspektusok, ám ettől még tervezhet. Azzal nincs kockázat.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Munkahelyén egyre több feladatot sóznak a nyakába. Amikor már sok estéje foglalt és a hétvége sem szabad, álljon a sarkára.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Szellemi képességeit elismerik, jó ötleteiért pedig irigyelni is fogják a munkatársai. Lélekjelenlétére is szüksége lesz, amikor úgy érzi majd, hogy tehetetlen emberekkel van körülvéve.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Érzelmei ingadoznak. Hajlamos lemondani valamiről, ami eddig fontos volt Önnek. Szerettei felé a megbízhatóságát bizonyítani kell.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Családtagjai közül valakivel kemény csatát kell vívni azért, hogy önállóságot harcoljon ki magának, és ne szóljanak bele az életébe. Ne hagyja hidegen, ha társai követelőzőek!


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Bizonyos tekintetben idejétmúltnak találja az érzelmeit és az elképzeléseit. Ezen szeretne változtatni. Utazzon el valahová, ahol alaposan átgondolhatja a dolgokat.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A szakmai célokat nagyon fontosnak tartja, keményen dolgozik. Rajongói bókokkal halmozzák el. Régi érzelmi kérdések kerülnek felszínre.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Nagyszerű ötletei támadnak, de sajnos nem talál megfelelő társakat, hogy hozzáláthasson velük együtt a végrehajtáshoz. A problémákon könnyen úrrá lesz.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Izgalmas és eredményes lesz mai napja. Nagyon ígéretes egy hosszú távú üzleti kezdeményezés.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu