Horoszkóp - 2023-09-22


Kos (március 21. - április 20-ig)
Sok energiája van, és ösztönzi Önt az elért siker. Úgy érzi, akkor hoz ki magából mindent, ha dolgozik, és több pénzt tud keresni.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Igyekezzen a legjobb formáját hozni, legyen ambiciózus, és mindenkihez barátságos. Használja vonzerejét és bölcsességét tárgyalásai során.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Sok izgalom vár most Önre, de arra ügyeljen, hogy kötelezettségeiről ne feledkezzen meg. Figyelmetlenségből ne sértse meg mások érzéseit még véletlenül sem.


Rák (június 22. - július 22-ig)
A ház körüli ügyek különleges figyelmet érdemelnek. Egy kissé lagymatag románc hirtelen szikrázó kapcsolattá alakulhat.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Csendes és visszahúzódó, inkább figyelni, szemlélődni szeret. Olyan bonyolult feladatokkal is megbízzák, amelyek tovább növelik a leterheltségét.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ön még az ilyen álmosítón induló napot is képes izgalmassá tenni. Gyors észjárású, döntéseiben határozott.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Nem az a típus, aki fejjel megy a falnak. Délelőtt sikeresen megoldhat egy szakmai feladatot, s ezért meg is kapja a szakmai elismerést.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Újabb kiadások várják egy háztartási ügyben. Ebben a hónapban talán különösen sokszor foglalkoztatják saját és családtagjainak anyagi ügyei.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Döntései átgondoltak és céltudatosak. Ha tagja valamilyen egyesületnek, közösségnek, úgy ma hasznot hozó kapcsolatokat létesíthet.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ön most teljes erővel koncentrál munkájára. Ötleteit bombasikernek érzi, ezért mindent megtesz a sikerért. Kezdeményezőkedve a lehető legjobbat hozza ki magából.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Próbáljon meg minél több mindent elvégezni, elintézni, minden eszköz a rendelkezésére áll. Teljes erővel koncentráljon feladatára!


Halak (február 20. - március 20-ig)
Nagyon elfoglalt lesz a mai napon. Hajlamos arra, hogy magára vállalja az egyik dolgot a másik után, s emiatt összetorlódik a sok teher és felelősség, ami kimerültséget okozhat.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu