Horoszkóp - 2021-10-27


Kos (március 21. - április 20-ig)
Néha bizony arra van szükség, hogy önmagát dicsérje és mindenkivel tudassa, mit ért el. Ha nem viszi túlzásba, az emberek értékelni fogják.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Felpezsdíti az az erő és szenvedély, ami társából árad, így szívesen biztosítja számára az ehhez szükséges hátteret mindaddig, amíg nem érzi magát kihasználva.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Ez most nem a tervezgetés időszaka. Ha keményen dolgozik, minden elképzelését valóra válthatja, mégpedig hamarabb, mint gondolná.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Flörtöljön bátran, ha meg akar ismerkedni valakivel, aki felkeltette az érdeklődését. Talán csak egy kis bátorításra van szüksége és máris lépni fog.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Ön mindig gondoskodik róla, hogy mindenhol legyen közönsége, így a munkahelyén is. Elsősorban az ellenkező nem tagjai rajonganak Önért.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
A feszültség ragályos, de szerencsére a nyugalom és jókedv is átvehető másoktól. Tudatosan keresse olyan emberek társaságát, akik békések és vidámakMérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Munkahelyét most nem csak merész pénzügyi lépései teszik izgalmassá, hanem felbukkan valaki, aki komoly kihívást és kísértést jelent Önnek


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Érzi kedvesén, hogy bár sok mindenben tiszteli és csodálja Önt, nem igazán tud mit kezdeni misztikus hajlamaival, ilyenkor egészen eltávolodik Öntől.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Egy viharosan induló kapcsolat hamar kiég, ha nem sikerül olyan új kapcsolódási pontokat találni, amelyek barátsággá szelídítik.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ne csodálkozzon, ha nem érez elégedettséget partnerével kapcsolatban, hiszen tele van elvárásokkal. Igyekezzen őt magát meglátni és ne szerepeket játszasson vele


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ha hiányzik Önnek a repülés, a levegő, de saját maga nem akar repülni, keressen lehetőséget olyan sportokra, mint a modellezés vagy sárkányreptetés.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ha belevágott valamibe, de időközben rájött, hogy rosszul döntött, ismerje be tévedését minél hamarabb és akkor megúszhat egy óriási kerülőutat!Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu